Arvonta

Järjestäjä:
Star-Rengas Oy
Porttisuontie 11, 01200 Vantaa
Y-tunnus: 0866682-7

Ketkä voivat osallistua:
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien Star-Rengas Oy:n työntekijät sekä näiden perheenjäsenet. Lisäksi henkilöt, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun.

Kilpailu alkaa 20.10.2020 ja päättyy 15.11.2020.

Voittajan arvonta:
Kaikki 15.11.2020 mennessä ohjeiden mukaisesti osallistuneet ovat mukana arvonnassa, jonka palkintona on Pirelli talvirengassarja (= 4 kpl kitka- tai nastarenkaita, voittajan valinnan mukaan). Palkinnon arvo on 600€. Palkinto toimitetaan veloituksetta voittajan kotiosoitteeseen tai asennetaan auton alle Star-Rengas Oy:n toimipisteessä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittajiin otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisen jälkeen tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Voittajan nimi voidaan julkaista Star-Rengas Oy:n kotisivuilla sekä Facebook-sivuilla. Arvonnan voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Muut ehdot:
Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Tällä kilpailusivustolla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kilpailuun, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kilpailun toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin

Osallistumislomake

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää